Voordelen robotgrasmaaier

Voordelen robotgrasmaaier

Na een drukke dag willen we direct genieten van onze tuin en niet nog eerst het gras gaan maaien. Om die reden wordt de vraag naar robotgrasmaaiers steeds groter. Maar wat zijn de andere voordelen van een robotgrasmaaier? Wij leggen het aan u uit.

Bespaart tijd

Dit is een van de belangrijkste voordelen om te kiezen voor een robotgrasmaaier. U hoeft niet zelf in de buurt te zijn en de robotgrasmaaier keert zelf terug naar het basisstation.

Geld besparen

Een robotgrasmaaier bespaart niet alleen tijd maar ook geld. Een robotgrasmaaier verbruikt alleen stroom en is zo een stuk zuiniger dan een benzinegrasmaaier of een zitmaaier.

Ook wanneer een tuinman het gras maait is een robotgrasmaaier een voordeligere keuze.

Veilig

Een robotgrasmaaier zit vol met sensoren. Zo stoppen de messen met draaien zodra een mens, dier te dicht in de buurt komt. Daarnaast is een robotgrasmaaier uitgerust met een botssensor. Deze sensor zorgt er voor dat de robot direct met maaien wanneer deze een boom of muurtje raakt.

Gemak

Het maaiprogramma kunt zelf instellen door middel van een app. In deze app geeft u aan wanneer en waar de robotgrasmaaier moet gaan maaien.

Stil

Een robotgrasmaaier produceert slechts 60 decibel aan geluid. Een normale grasmaaier produceert 80 tot 100 decibel.

Zii tuinen Heerhugowaard

Robotgrasmaaiers nemen ontzettend veel voordelen met zich mee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een robotgrasmaaier bij u in de tuin? Neem contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op