Een mooie tuin is gebaat bij goed onderhoud!

Zeker als u wilt dat uw tuin mooi blijft. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw tuin zorgen wij voor een levendige tuin waar u lang van kunt genieten.

Het onderhouden van een tuin is een tijdrovende en soms ook ingewikkelde klus. Misschien heeft u weinig tijd om uw tuin goed te onderhouden of simpelweg geen groene vingers. Dan is het uitbesteden van tuinonderhoud een goede oplossing. Zii tuinen neemt het tuinonderhoud graag voor u uit handen zodat u kunt genieten van een mooie en goed onderhouden tuin.

Onder tuinonderhoud valt het algemene onderhoud zoals: maaien, bemesten, doorzaaien maar ook grondverbetering en boomverzorging. Door grondverbetering zal uw tuin nog meer tot zijn recht komen. Het is mogelijk om uw tuin het hele jaar door ons te onderhouden. We maken een overzichtelijke en duidelijk planning zodat u weet waar u aan toe bent. Een onderhoudsbeurt alleen in het voorjaar of najaar is natuurlijk ook mogelijk.

Tuinonderhoud Heerhugowaard

Doordat Zii tuinen gespecialiseerd is in het aanleggen en onderhouden van tuinen weten wij precies wat u tuin nodig heeft voor het mooiste resultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op