Buitenmeubelen

Sinds kort is Zii Tuinen leverancier van In- & Outdoor Lounge Furniture van Design 2 Chill.
Er is een ruime collectie van moderne designmeubels gekoppeld aan een uniek maatwerkconcept en gericht op duurzaamheid en zitcomfort. Dit komt tot uiting door het innovatie afwaterings- en ventilatiesysteem, de combinatie van ‘quick-dry foam’ en koud schuim en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen.

De speciaal ontwikkelde stoffering is water afstotend en beschermd tegen vuil en vlekken. Voor alle meubels is er een keuze uit 150 trendy kleuren en dessins.

Download catalogus

Buitenkeukens

Zii Tuinen is dealer het wereldwijd bekende en uitgerolde merk WWOO.
De buitenkeukens van WWOO zijn van beton, is een modulair systeem en daarom helemaal naar eigen inzicht en budget samen te stellen.

Ook aan accessoires om te integreren is er volop keuze; een steenoven, gas- of houtskool BBQ’s, Zuid Afrikaanse Braai, Teppanyaki mogelijkheden, een wasbak en ga zo maar door. Bekijk de mogelijkheden op wwoo.nl of neem contact met mij op voor meer informatie.

Outdoor lighting

Wist u dat sinds kort het Outdoor assortiment van Maretti is toegevoegd aan onze collectie.
Maretti heeft een 12volt systeem waarbij diverse armaturen kunnen worden aangesloten, denkt u hierbij aan spots, wandverlichting en mooie staande armaturen.

Maretti outdoor lightning
Naast het 12volt systeem heeft Maretti ook diverse 230V armaturen in de collectie van verschillende ontwerpers zoals Piet Boon, Marcel Wolterinck en Jan des Bouvrie.

Bent u benieuwd naar deze mooie verlichting van Maretti Outdoor Lighting? Dan kom ik u graag persoonlijk adviseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op