Bestrating Heerhugowaard

Op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard die ook uw tuin kan bestraten? Zii Tuinen is gespecialiseerd in bestrating en sierbestrating. Wij zorgen voor een goede ondergrond om vervolgens uw tuin te bestraten.

Hoe wordt tuinbestrating aangelegd?

De bestrating moet worden gelegd op een goede ondergrond. Daarom verzorgen wij eerst het grondwerk. We zorgen dat de fundering, die uit twee lagen bestaat, er goed bijligt voordat we beginnen met het bestraten. Afhankelijk van het patroon en type tegels is bestraten een specialistische klus. Zii Tuinen in Heerhugowaard helpt u graag met deze klus.

Waarom tuinbestrating?

De redenen om voor bestrating te kiezen zijn zeer divers. Bent u op zoek naar een tuin met minder tuinonderhoud? Of wilt u een mooie en strakke tuin? In deze gevallen is bestrating de uitkomst. Bestrating, en dan met name sierbestrating, geeft een nieuwe uitstraling aan uw tuin. Maar natuurlijk kan bestrating ook functioneel worden gebruikt door de oprit weer recht te trekken.

Kosten tuinbestrating

Wat zijn de kosten van bestrating? Dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals: type tegels, legpatroon en vierkante meters. Neem daarom contact met ons op voor een offerte op maat. We helpen u graag.

Zii Tuinen bestrating Heerhugowaard

Zii Tuinen is gespecialiseerd in (sier)bestrating. Met onze eigen machines zorgen wij voor een goede ondergrond om de tegels op te leggen. Alleen zo kunnen we goed resultaat realiseren. Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op