Grondwerk nieuwbouwtuin 

Grondwerk voor een nieuwbouwtuin is erg belangrijk om in de toekomst een mooie tuin te ontwerpen. Tegenwoordig wordt de grond bij nieuwbouwwoningen kaal opgeleverd. De grond is dan meestal niet geschikt om een tuin aan te leggen. De oppervlakte zal eerst goed moeten worden voorbereid door middel van grondwerk of grondverzet.

Waarom grondwerk bij een nieuwbouwwtuin?

Tijdens het bouwen van een nieuwbouwwoning staan diverse zware machines in de tuin. Deze afwisselende druk zorgt ervoor dat de grond structuur verliest of zelfs verzadigd raakt.

Grondwerk is de eerste stap om een gezonde tuin te maken. Het grondwerk bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Het plaatsen van verhardingen en funderingsmaterialen valt ook hieronder. Eigenlijk alles om een goede basis te creëren voor een mooie tuin.

Zii tuinen

Zii tuinen uit Heerhugowaard heeft de beschikking over kleine machines. Zo kunnen onze smalle machines gemakkelijk door stegen en poorten en kunnen we bijna elke tuin voorzien van een goede basis. Meer weten over grondwerk of wilt u een offerte opvragen? Neem contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op