Sierbestrating Heerhugowaard

Op zoek naar sierbestrating in Heerhugowaard? Zii tuinen in Heerhugowaard is gespecialiseerd in sierbestrating. Nadat wij uw tuin hebben bekeken en uw wensen hebben doorgesproken wordt er een plan op maat gemaakt.

Wat is sierbestrating?

Sierbestrating en normale bestrating is wel degelijk verschillend. ‘Normale’ bestrating is rechttoe-rechtaan en is vooral erg nuttig. Sierbestrating daarentegen is nuttig maar is voornamelijk bedoeld ter verfraaiing van de tuin en/of straatbeeld. Door andere type, patronen en kleur stenen te kiezen kunt u uw tuin inrichten zoals u dat wilt.

Voordelen van sierbestrating

  • Sierbestrating is gemakkelijk schoon te houden.

Met een bezem of een hogedrukspuit kunt u vuil zoals algen, vet en olie gemakkelijk verwijderen.

  • Praktisch

Door sierbestrating heeft u een vlakke en stevige ondergrond. Het plaatsen van tuinmeubelen is hierdoor een stuk gemakkelijker.

  • Kosten

Het aanleggen van sierbestrating varieert enorm in prijs. Dit is afhankelijk van het type tegels dat er wordt gebruikt. Door gebruik van a-type tegels bent u in eerste instantie duurder uit. Maar wanneer de tegels goed worden onderhouden kunnen de tegels langer meegaan en vallen de kosten uiteindelijk mee.

  • Keuzes

De keuze is reuze. Denk hierbij aan betontegels en klinkers, gebakken klinkers, Oud Hollands beton, Keramiek, Natuursteen en Leisteen. Ook worden er mixen gemaakt van soorten bestratingen in een tuin.

  • Reparatie

Kleine beschadigingen zijn vaak weer te repareren. Bij grotere schades of kapotte stenen is het mogelijk om deze tegels te vervangen. Koop daarom altijd een paar stenen extra voor het geval dat.

Zii tuinen Heerhugowaard

De diensten van Zii tuinen bestaan niet alleen uit het leggen van sierbestrating. Zii tuinen staat klaar om uw droomtuin te realiseren. Van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud. Zii tuinen neemt het gehele project van A tot Z voor u uit handen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op