Tuinmeubelen Heerhugowaard

Op zoek naar tuinmeubelen voor uw tuin in Heerhugowaard? In de zomer wilt u er natuurlijk comfortabel bij zitten en lekker genieten van uw tuin. Met de tuinmeubelen van In- & Outdoor Lounge Furniture van Design 2 Chill zit u niet alleen comfortabel maar geniet u ook van duurzame ‘all -weather’ lounge- en tuinmeubelen met exclusief design.

Tuinmeubelen in uw tuin

Met tuinmeubelen in uw tuin gaat u eerder naar buiten. Met een ‘all -weather’ lounge en tuinmeubelen set kunt u al in het voorjaar genieten van de herfstzon. Ook voor een kleine tuin zijn tuinmeubelen ideaal. Door te kiezen voor een loungeset met losse modules zet u de  set flexibel op en kunt u de opstelling aanpassen als u weer toe bent aan iets nieuws. Tegenwoordig zijn loungesets steeds vaker gemaakt van hoogwaardige stoffen waardoor ze lichter zijn en dus gemakkelijker te verplaatsen.

Tuinmeubelen voor in de veranda

Om van uw veranda te kunnen genieten moet er natuurlijk een fijne zithoek gecreëerd worden. De juiste tuinmeubelen zijn dan essentieel! Probeer bij een dicht hoek in uw veranda een hoekloungebank te zetten om van de ruimte gebruik te maken. Ook een hangstoel kan een leuke toevoeging zijn aan de veranda en is bovendien gemakkelijk op te hangen.

Design 2 Chill.

Design2Chill biedt al 13 jaar een ruime collectie trendy tuinmeubelen aan. De focus ligt hierbij niet alleen op zitcomfort maar ook op duurzaamheid. Dit komt onder andere tot uiting in hun nieuwe innovatieve afwaterings- en ventilatiesysteem, de combinatie van ‘quick-dry foam’ en koud schuim en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. De speciaal ontwikkelde stoffering is water afstotend en beschermd tegen vuil en vlekken. Dat is ideaal want dat betekent dat u uw kussen niets iedere dag naar binnen hoeft te halen.

Zii Tuinen

Zii tuinen is leverancier van het Nederlandse In- & Outdoor Lounge Furniture van Design 2 Chill. Met meer dan 150 kleuren in het assortiment zit er altijd iets voor u tussen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op