Tuinonderhoud Heerhugowaard

Tuinonderhoud Heerhugowaard

Een mooie tuin blijft mooi met goed tuinonderhoud!

Voor goed tuinonderhoud in Heerhugowaard bent u bij Zii Tuinen aan het juiste adres. Met goed tuinonderhoud in de winter kunt u in de zomer genieten van een nog mooiere tuin.

Wat is tuinonderhoud?

Onder tuinonderhoud verstaan wij het algemene tuinonderhoud zoals: maaien, bemesten, doorzaaien maar ook grondverbetering en boomverzorging. Door grondverbetering zal uw tuin nog meer tot zijn recht komen. Met name nieuwbouwhuizen worden vaak afgeleverd met een tuin dat alleen maar bestaat uit zand. Om dit soort tuinen klaar te maken voor tuinaanleg moet de oppervlakte eerst voorbereid worden. Dit doen wij doormiddel van mini-grondverzet.

Waarom tuinonderhoud?

Van een tuin kunt u het hele jaar genieten. Maar hoe zorgt u er voor dat uw tuin er elk seizoen er op zijn mooist bij ligt?
Tuinonderhoud zorgt voor een mooiere en sterkere tuin. Uw tuin komt met goed tuinonderhoud helemaal tot zijn recht.
Door regelmatig tuinonderhoud te plegen blijft uw tuin langer mooi en kunt u nog meer genieten. Tuinonderhoud kan echter een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. Zeker wanneer u zelf geen groener vingers heeft. Het uitbesteden van tuinonderhoud is dan een goede oplossing.

Zo zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een goed onderhouden tuin, waardoor u nog langer kan genieten van de zomer vanuit uw tuin.

Zii Tuinen in Heerhugowaard

Zii tuinen in Heerhugowaard is gespecialiseerd in tuinonderhoud. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor een goed onderhouden tuin waar u nog langer van kan genieten. Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op