tuinontwerp Heerhugowaard

Tuinontwerp Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard voor het ontwerpen van uw droomtuin? Zii Tuinen helpt u graag om met een ontwerp op maat.

Uw droomtuin komt er natuurlijk niet vanzelf. Het begint allemaal bij een goed ontwerp. We gaan samen met u in gesprek om uw wensen omtrent uw nieuwe tuin te bespreken. Wilt u veel gras en beplanting of juist een onderhoudsvriendelijke tuin? Houdt u van een strakke of juist landelijke tuin? We brengen al deze factoren samen en schetsen hier een ontwerp van.

De basis van een nieuwe tuin

Een ontwerp is de basis voor iedere tuin. Een goede indeling, het juiste gebruik van materialen en beplanting brengt een tuin in evenwicht. Door hier van te voren goed over na te denken zorgt u voor een tuin waar u nog jaren plezier van hebt.

Wat komt er in een tuinontwerp terug?

In een tuinontwerp kunt u aangeven wat u graag wilt terugzien in uw tuin zoals: bestrating, tuinafscheiding, veranda’s, tuinmeubelen en zelfs buitenkeukens behoren tot de mogelijkheden. We kijken daarnaast naar de belangrijke factoren, zoals de ligging en grondsoort, waar u zelf minder snel over nadenkt. De grond is niet altijd direct geschikt om een (nieuwe) tuin op aan te leggen. Indien nodig kan Zii tuinen het grondverzet voor u verzorgen.

Zon en schaduw hebben een grote invloed op uw tuin. Zeker voor de keuze van beplanting is het belangrijk om uit te zoeken wanneer de zon erbij kan komen en wanneer niet. In het ontwerp houden we hier rekening mee en adviseren we u over de juiste planten.

Zii Tuinen Heerhugowaard

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek! Naast het ontwerpen van een nieuwe tuin, kunnen we de tuin ook aanleggen en het onderhoud verzorgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op