Veranda Heerhugowaard

Op zoek naar een veranda in Heerhugowaard? Dan staan de vakmensen van Zii Tuinen voor u klaar. Met een veranda op maat heeft u ten allen tijden een plekje in de tuin zonder al te veel last te hebben van weersinvloeden. Bovendien kan een goed gebouwde veranda een waardestijging betekenen voor uw woning.

Geniet het hele jaar van een veranda

Kunt u ook niet wachten om eindelijk weer buiten te zitten? Helaas is het in Nederland nooit zeker wat het weer precies gaat doen. Zelfs als de zon schijnt kan het in Heerhugowaard nog steeds koud aanvoelen door de koude wind van zee. Toch is het mogelijk om met deze weersomstandigheden buiten te gaan zitten door middel van een (verwarmde) veranda in uw achtertuin. Met een veranda op maat kunt u niet alleen in het voorjaar al naar buiten maar kunt u extra lang genieten van zwoele zomeravondjes.

Een veranda kan geplaatst worden als aanbouw van uw huis maar kan ook geplaatst worden als een opzichzelfstaande overkapping aan het einde van uw tuin.

Buitenmeubelen

Bij een nieuwe veranda in Heerhugowaard kunnen mooie buitenmeubelen niet ontbreken. Zeker bij een (deels) open veranda is het belangrijk om meubelen aan te schaffen die waterafstotend, geventileerd en beschermd zijn tegen vuil en vlekken. Zii tuinen is leverancier van In- & Outdoor Lounge Furniture van Design 2 Chill. Deze moderne designmeubelen richten zich op zitcomfort, duurzaamheid en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen.

Zii tuinen

Wij maken veranda’s op maat, volledig naar uw wens. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij komen graag langs om de mogelijkheden voor een veranda met u te bespreken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?
We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek!

Neem contact met ons op